دانلود گزارش کارآموزی کارورزی و پروژه کارآفرینی

دانلود گزارش کارآموزی کارورزی و پروژه کارآفرینی

دانلود گزارش کارآموزی کارورزی و پروژه کارآفرینی

دانلود گزارش کارآموزی کارورزی و پروژه کارآفرینی

کارآفرینی نوشابه غیرگازدار


فهرست
بخش اول کلیات طرح:
مقدمه
تاریخچه صنایع کنسرو در ایران
وضعیت کارخانجات تولیدی مواد غذایی شاخه کنسرو در سطح کشور
کارخانجات تولید آبمیوه و کنسانتره آبمیوه جات در سطح کشور
واردات و صادرات آبمیوه بازسازی شده از کنسانتره
پراکندگی واحدهای در حال بهره برداری انواع کنسرو در سطح کشور
اسامی واحدهای کنسرو سازی در سطح کشور
بخش دوم مبانی طرح:
موافقت با تهیه و ارائه طرح توجیهی
موضوع هدف و محل اجرای طرح
نوع محصول
ظرفیت تولید و مدت زمان کار کارخانه
میزان مواد اولیه مورد نیاز کارخانه
روش کار و نحوه فرآیند
نمودار مراحل مختلف تولید نوشابه غیر گاز دار با استفاده از انواع کنسانتره
ماشین آلات مورد نیاز کارخانه (تولید)
چگونگی استقرار ماشین آلات و فضای مورد نیاز در سالن تولید
(LAY OUT) نقشه استقرار ماشین آلات در سالن
زمین و ساختمان های کارخانه
فهرست ماشین آلات و تجهیزات و تأسیسات عمومی
تأسیسات و تجهیزات عمومی
تأمین برق
تأمین آب
تأمین بخار
سوخت رسانی

تلفن
دفع و تصفیه فاضلاب کارخانه
پلان تصفیه فاضلاب کارخانه

مقدمه
کنسرواسیون مواد غذایی عبارتست از ایجاد شرایطی که تحت آن شرایط مواد
غذایی از عوامل فساد عاری شده و نیز این عوامل نتوانند مجدداً در آن نفوذ نمایند
و بدین ترتیب مواد غذایی تا مدتهای بسیار طولانی سالم باقی بمانند.
کنسرواسیون از ک لمه لاتین کنسرو به معنی حفاظت گرفته شده و کنسرواسیون
یا Caning مواد غذایی وسیله حرارت در ظروف در بسته غیر قابل نفوذ را
(Nicolas Appert) می گویند که کلمه اخیر از نام آپر Appertisation
بنیانگذار این رشته گرفته شده است.
آپر که یک قناد فرانسوی بود در سال ۱۸۰۹ نتیجه آزمایشات و مطالعات خود
درباره نگهداری مواد غذایی را منتشر نمود و در همان سال نیز جایزه مربوطه نیز
به او تعلق گرفت.
وی توانست مواد غذایی گیاهی و حیوانی را در ظروف در بسته و غیر قابل نفوذ
هوا قرار داده و پس از مدتی حرارت دادن در شرایط آب جوش ، آنها را برای
مدتهای مدید سالم نگهدارد.
۵۰ سال بعد از کشف آپر ، هنگامی که لوئی پاستور دربارۀ میکروبها و طرق
مختلف از بین بردن و عقیم کردن آنها نظریات خود را اعلام نمود ، چگونگی اثر
حرارت در قوطیهای در بسته بر روی میکروب ها روشن و توجیه گردید و صنعت
کنسر سازی با به کار گیری روش پاستوریزاسیون و استفاده از قوطیهای فلزی
پیشرفت قابل ملاحظه ای نمود.

مواد غذایی و اثری که اسیدیته مواد غذایی بر روی نحوه PH متعاقباً با شناخت
بروسس حرارتی مورد نیاز دارد و با اختراع دیگ بخار و اتوکلاو تحت فشار ،
روشهای پاستور یزاسیون و استریلیزاسیون برای محصولات غذایی مختلف معمول
گشت.
( High – Acid به دو گروه محصولات اسیدی قوی PH اصولاً مواد غذایی از نظر
تقسیم می شوند. ( Low – Acid Foods) و محصولات کم اسیدی Foods)
محصولات اسیدی قوی مثل میوه جات و گوجه فرنگی دارای اسیدیته بین ۳ تا
برای آنها ( Pasteurization ) 4/6 بوده و لذا بروسس حرارتی در شرایط آب جوش
کافی است در حالیکه برای محصولات کم اسیدی مثل سبزیجات حبوبات و
۶ هستند بروسس حرارتی باید در درجات / گوشتها که دارای اسیدیته بین ۵ تا ۸
بالاتر از جوش و در حدود ۱۲۰ درجه و در اتوکلاوهای تحت فشار )انجام شود. Sterilization)

تهویه
اعلام و اطفاء حریق
آزمایشگاه کنترل کیفیت
لوازم و تجهیزات اداری
لوازم حمل و نقل و جابجایی
وضعیت پرسنلی و کارگری کارخانه
زمان بندی مراحل اجرای طرح
نمودار سازمانی تشکیلات کارخانه تولید نوشابه بدون گاز
بخش سوم هزینه های احداث طرح سرمایه ثابت:
محاسبه اجزاء و میزان دارایی های ثابت
سرمایه در گردش
هزینه های زمین و ساختمان کارخانه
مساحت زمین مورد نیاز و برآورد قیمت آن
برآورد مساحت و هزینه های ساختمانی و محوطه سازی
محاسبه هزینه های تولید و قیمت تمام شده برای هر یک از اقلام
محاسبه قیمت فروش
پیش بینی اجزاء و مقدار دارایی ثابت و جاری
هزینه ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
هزینه های تأسیسات و تجهیزات عمومی
هزینه های آزمایشگاه کنترل کیفی
هزینه تأمین لوازم و تجهیزات اداری
هزینه تأمین وسایل حمل و نقل و جابجایی
هزینه های مقدماتی و قبل از بهره برداری
سرمایه ثابت طرح
بخش چهارم هزینه های تولید طرح و سرمایه در گردش:

هزینه های خرید مواد اولیه مورد نیاز سالانه جهت تولید
هزینه های پرسنلی و کارگری کارخانه
هزینه انواع انرژی
سایر هزینه های تولید غیر مستقیم (جاری)
میزان مواد و قطعات داخلی مورد مصرف در تولید کالا بر اساس ظرفیت مورد تقاضا
بخش پنجم سرمایه گذاری طرح:
محاسبه کل سرمایه گذاری طرح
نحوه سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی
کارمزد وام
هزینه های استهلاک
هزینه های تعمیرات و نگهداری
محاسبه کل هزینه های تولید سالانه کارخانه
قیمت تمام شده محصول
محاسبه فروش کارخانه
بررسی نقطه سر به سر در تولید کارخانه
سود آوری طرح و چگونگی برگشت سرمایه

تأسیسات و تجهیزات عمومی:
تأسیسات و ماشین آلات و تجهیزات عمومی مربوطه به شرح زیر است:
تأمین برق:
برق مورد نیاز کارخانه شامل برق مورد نیاز ماشین آلات تولید – تأسیسات و
تجهیزات عمومی و بالاخره مصارف روشنائی از قرار متوسط ۲۵ وات برای هر
مترمربع مساحت ساختمان به شرح زیر برآورد می گردد :
ردیف شرح مصرف روشنایی
۱
برق مورد نیاز ماشین آلات ۸۰ کیلو وات
ساعت
۲
برق مورد نیاز تأسیسات عمومی ۴۳ کیلو وات
ساعت
۳
برق مورد نیاز روشنایی و متفرقه ۲۷ کیلو وات
ساعت
جمع
۱۵۰ کیلو وات
ساعت
برق مورد نیاز ماشین آ لات و تجهیزات و تأسیسات بر اساس پیشنهاد سازندگان
مربوطه محاسبه گردیده است.

کارآفرینی نوشابه غیر گازدار

پروژه کارآفرینی نوشابه غیرگازدار

طرح توجیهی نوشابه غیر گازدار


دانلود کامل کارآفرینی نوشابه غیرگازدار


گزارش کارآفرینی کارخانه تولید بخاری

به نام خدا

این گزارش WORD و آماده پرینت میباشد

 گزارش کارآفرینی کارخانه تولید بخاری



فهرست مطالب:
پاره ای از مقررات مربوط به صدور موافقت نامه اصولی
چکیده بررسی های فنی، مالی و اقتصادی
ساختمان و موقعیت کارخانه
فلوچارت سازمانی
ثبت های حسابداری و صورتهای مالی
صورت سود وزیان
جدول گردش وجوه نقد
تعیین ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد بخاری گازسوز
انبار و فرمولهای موجود در آن
ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
وسایل و تجهیزات آزمایشگاه
وسایل و تاسیسات عمومی
هزینه نیروی انسانی
قیمت تمام شده و قیمت عرضه محصول
انبار
روش نگهداری کالا و سیستم حمل و نقل در انبار
فرم درخواست جنس از انبار
فرم حواله انبار

پاره ای از مقررات مربوط به صدور موافقت نامه اصولی
۱- صدور موافقتنامه اصولی موکول به مقایسه و انطباق پرسشنامه های تکمیل شده ، دریافتی با معیارهائی مانند : مناسب ترین قیمت تمام شده ، صرفه جویی ارزی بیشتر ، استفاده حداکثر ازمنابع داخلی ، ایجاد ارزش افزوده بالاتر ، انتخاب تکنولوژی مناسب ، انطباق ویژگی های کالا با استاندارد ملی و با استاندارد قابل قبول ، اثر طرح در ایجاد صنایع جنبی ، نقش طرح در دیگر بخشهای اقتصادی ، پیش بینی روش های جلوگیری از آلودگیهای محیطی ، ارائه خدمات پس از فروش و دیگر معیارها مشابه می باشد .
۲- به طرحهای پذیرفته شده حداکثر ۴ ماه پس از دریافت طرح موافقت اصولی داده می شود .
۳- در مورد طرحهای بزرگ و ویژه این مهلت با نظر معاون طرح و برنامه قابل تمدید است .
۴- از آنجائیکه در مورد موافقت نامه اصولی از ذکر عناوین کلی مانند : بسته بندی مواد غذائی و…خودداری می شود . بنابراین متقاضیان باید نام ، ویژگی ها و فرمول انواع فرآورده‌های مورد درخواست را به صورت تفکیکی در پرسشنامه قید نمایند .
۵- نانچه متقاضی مشخص یا اشخاص حقیقی باشد تاز مانی که اقدام به تشکیل شرکت نموده اند موافقت نامه به نام شخص صادر می شود اگر متقاضی اشخاص حقوقی باشد . صدور موافقت نامه اصولا به نام اشخاص حقوقی موکول به دریافت اساسنامه ممهور به مهر اداره ثبت شرکت ها می باشد .
۶- متقاضی نمی تواند در یک زمان پیش از دو موافقت نامه دریافت کند.
۷- مدت اعتبار از تاریخ صدور یکسال وحداکثر ۳ بار و هر بار به مدت ۶ ماه قابل تمدید است .
۸- در مناطقی که شرکت شهرکهای صنعتی قادر به ارائه خدمات مورد لزوم از قبیل واگذاری زمین وتامین آب و برق بوده و یا ظرف ۶ ماه بعد از عقد قرارداد بتواند خدمات مورد نیاز را بر اساس قرارداد ارائه نماید . متقاضی ملزم به احداث واحد صنعتی در شهرک خواهد بود . در غیر اینصورت و چنانچه متقاضی مالک زمین مجاز بوده و یا از منابع غیر دولتی زمین مناسب را خریداری نماید . می تواند در این زمین با رعایت مقررات مربوطه اقدام به احداث واحد کند .
چکیده بررسیهای فنی ، مالی و اقتصادی
سیر تحول علوم و صنایع مختلف در ابعاد کنونی آن تا حدود زیادی معلول انگیزه رفاه طلبی بشر می باشد . اختراع و به کارگیری وسایل و ابزارهای ساده ابتدایی توسط بشر اولیه ، سرآغاز فعالیتهای صنعتی گسترده ای است که درگذر از تحولات اعصار متمادی ، شکل پیشرفته و مکانیزه امروزی را در تولید و تامین مایحتاج ضروری و رفاهی زندگی به خود گرفته است .
از بین انبوه ضروریات زندگی ، لوازم خانگی به لحاظ گستردگی و ضرورت استفاده از آنها توسط اقشار مختلف اجتماعی از اهمیت و حساسیت بیشتری برخوردار می باشد . در مجموعه این پروژه ، وسایل گرمایش به عنوان یک نیاز همگانی و اجتناب ناپذیر تلقی گردیده که با وجود قدمت چندین ساله صنایع تولیدی آنها بواسطه رشد ناهمنگ جمعیت در مقایسه با عوامل عرضه این وسایل ، همچنان از قابلیت جذب بازار مناسبی برخوردار می‌باشند.
قابلیتها و محدودیت های سیستم های مختلف گرمایشی ، لزوم تطبیق شرایط محل بکارگیری آنها با نوع سیستم بکار برده شده را طلب نموده است .
در ارائه این پروژه با پیروی از یک روند منطقی پیرامون بررسی بخاریهای و آبگرمکن های گازسوز و کولر آبی ابتدا شناخت جامع و کاملی در مورد مشخصات ضروری و ظاهری و فنی کالا ارائه گردیده و پس از کاوش در مورد بازار فروش ، میزان تقاضا و قیمت محصول ، مواد اولیه و روش تولید و …توضیح داده است .
در پایان روند این پروژه برآوردهای مالی بر اساس اطلاعات کمی بدست آمده و با توجه به جداول و نرخهای تعیین شده ارائه گردیده است .
گزارش کارآفرینی کارخانه تولید بخاری

گزارش کارورزی تولید بخاری



دانلود کامل گزارش کارآفرینی کارخانه تولید بخاری



کارآفرینی ایجاد و راه اندازی یک باشگاه پرورش اندام


این فایل دارای فرمت word می باشد.

موضوع:

 کارآفرینی ایجاد و راه اندازی یک باشگاه پرورش اندام


فهرست

فصل اول: شناخت اولیه و کلی کسب و کار

فصل دوم :مطالعه بازار کسب و کار (تقاضا )

فصل سوم: ملاحظات قانونی و حقوقی و اجتماعی و سیاسی حاکم بر کسب و کار

فصل چهارم:هزینه های سرمایه گذاری

فصل پنجم: تعین برنامه فروش محصول یا خدمات کسب و کار

فصل ششم: تعیین برنامه ی خرید یا تامین مواد یا خدمات مورد نیاز کسب و کار

فصل هفتم :شرح فن آوری خدمات

فصل هشتم: تدوین برنامه استراتژیک (راهبردی ) کسب و کار

فصل اول: شناخت اولیه و کلی کسب و کار

در مراحل مختلف ایجاد و راه اندازی یک باشگاه پرورش اندام ساز و کار پیچیده ای بکار نرفته که شناخت ان مستلزم صرف زمان و انرژی زیادی باشد. نحوه فعالیت و چرخه ی ایجاد درامد در این گونه باشگاهها تا حد زیادی به سالن های ورزشی دیگر شباهت دارد و تفاوت انها در نیاز به تجهیزات بیشتر می باشد. شاید در یک باشگاهی که هنرهای رزمی تعلیم داده میشود تنها داشتن تجهیزاتی مانند یک کیسه ی مشت زنی و چند عدد میت کافی باشد ولی در یک سالن بدن سازی حد اقل ۲۰ نوع دستگاه مختلف مورد نیاز است که در فصل چهارم به ان اشاره خواهیم . نحوه تعلیم به افراد در سالن های بدن سازی نیز نسبت به ورزش های دیگر متفاوت است. در اینگونه باشگاهها یک مربی که تخصص و تجربه ی بالایی باشد می بایست برای تنظیم برنامه ی تمرینی به هنر جویان در استخدام مجموعه باشدو تنها دو جلسه حضور مربی در باشگاه در طی هفته کافی میباشد.

مربی دیگری که تخصص و تجربه ی پایین تری داشته باشد برای تعلیم نحوه ی انجام تمرینات به هنرجویان طبق برنامه اختصاصی هر فرد باید به طور دایم در باشگاه حضور داشته باشد.

مدیران باشگاهها برای جذب بیشتر افراد نیمه اول روز را به تمرین خانمها اختصاص داده و ساعات کار باشگاه را به دو قسمت صبح (خانمها) و بعد ظهر (اقایان ) تقسیم میکنند.به همین دلیل میبایست یک مربی خانم که در رشته ی ایروبیک دارای تخصص میباشد در باشگاه حضور داشته باشد.

برای نظافت سالن نیز با یک شرکت خدماتی قرار داد میبندیم که در طول هفته دو جلسه شخصی را که دارای فیزیک مناسبی باشد برای نظافت در اختیار باشگاه قرار دهند.

مدیریت مجموعه نیز باید به طور تمام وقت در مجموعه حضور داشته و علاوه بر نظارت بر فعالیت ها و عملکرد افراد از متقاضیان ثبت نام بعد از تشریح قوانین و مقررات مجموعه ثبت نام به عمل آورد.

فصل دوم :مطالعه بازار کسب و کار (تقاضا )

منطقه تاسیس باشگاه در یک محله ی نسبتا پر جمعیت و دارای جمعیت جوان واقع شده.

در این منطقه ۷باشگاه پرورش اندام قرار دارد که بر حسب تجهیزات بیشتر و با استاندارد بالاتر توانسته اند ورزشکاران بیشتری جذب کنند. نگاهی کلی به باشگاهها “ تعداد هنر جویان و درامد متوسط انها خواهیم داشت .

۱-باشگاه پرورش اندام ایران:این باشگاه ار لحاظ تجهیزات یکی از بهترین

باشگاههای سطح شهر و حتی در سطح بهترین باشگاههای کشور است .این باشگاه مجهز به استخرو سونا و جکوزی وسالن پرورش اندام کاملا مجهزو سالن بازی های کامپیوتری و رستوران و پارکینگ اختصاصی می باشد. وجود سونا در یک مجموعه باعث جذب بیشتر افرادی می شود که دارای اضافه وزن می باشند و به خصوص خانم ها که خواهان کاهش وزن خود هستند .سالن پرورش اندام این مجموعه مجهز به دستگاه های دیجیتالی مدرن می باشد که کمترباشگاهی در سطح کشور اینگونه تجهیزات مدرنی را در اختیار دارد.

همین باعث می شود که افراد زیادی و خصوصا ورزشکاران با تجربه به این

باشگاه جذب شوند. وجود سالن بازی های کامپیوتری از این لحاظ دارای اهمییت است که در فصول سرد سال ورزشکاران بعد از تمرین بدنشان درجه ی حرارت بالایی دارد و باید پس از تمرین و پیش از ترک باشگاه حداقل نیم ساعت را در داخل محوطه ی باشگاه بگذرانند تا دمای بدن به حالت عادی برگردد.وجود رستوران باعث میشود که ورزشگاران با توجه به این که قبل و بعد از تمرین به غذاها و نوشیدنی های انرژی زا نیاز دارند” بتوانند با صرف کمترین زمان به این نوع غذاها و نوشیدنی ها دسترسی پیدا کنند.شهریه ی اخذ شده از افراد در این مجموعه متناسب با تجهیزات ان بالا بوده و حدود ۲۵۰۰۰۰ریال در ماه میباشد.

دومین باشگاهی که مورد بررسی قرار گرفت باشگاه اندام پوریای ولی میباشد که دارای وسایل کاملا استاندارد و همچنین سونای خشک میباشد.فضای سالن این باشگاه نسبتا کوچک میباشد پس نمیتواند افراد زیادی را جذب کند ولی به دلیل مناسب بودن تجهیزات افراد زیادی در این باشگاه عضویت دارند.شهریه ی این باشگاه در صورت استفاده از سونا ماهانه ۱۰۰۰۰۰ ریال و در غیر این صورت ۵۰۰۰۰ریال می باشد.

باشگاه دیگری که مورد بررسی قرار گرفت سالن پرورش اندام فاتح می باشد.

این باشگاه تجهیزاتی مانند سونا واستخرو…..را ندارد ولی شاخصه های دیگری داردکه باعث جذب ورزشکارا ن زیادی در مدت کوتاهی که از افتتاح باشگاه گذشته است شده.وسایل و تجهیزات بدن سازی این باشگاه کاملا استانداردو به تعداد زیاد می باشد و این باعث می شود که در ساعات پر ازدهام کار باشگاه که در بین ساعات ۵ بعد از ظهر الی ۹ شب می باشد ورزشکاران با کمبود وسایل مواجه نشوند و نیازی نباشد برای انجام یک حرکت مدت زیادی منتظر بمانند.

سالن بسیار بزرگ شاخصه ی دیگر این مجموعه بوده که باعث می شود حتی در اوج شلوغی ورزشکاران فضای مناسب برای گرم کردن و حرکات کششی قبل از تمرین را داشته باشند. شاخصه ی بسیار مهم این باشگاه استفاده از مربیان سرشناسدر سطح کشور می باشد دو مربی این باشگاه آقایان علی داداشی و روح الله داداشی که هر دو در مسابقات قوی ترین مردان ایران کسب مدال نموده اند و این قضیه برای کسب اعتبار بسیار مهم است.شهریه ای که این باشگاه از افراد اخذ می نماید ماهانه ۷۰۰۰۰ریال می باشد .باشگاههای دیگری که در این منطقه واقع شده اند به نامهای کورش-هیگر-سلطان و موفق می باشد که تجهیزات این باشگاه حدودا در یک سطح و نسبتا استاندارد هستند. البته باشگاه سلطان نیز مانند باشگاه فاتح که قبلا به ان اشاره کردیم از یک مربی نسبتا سر شناس و حرفه ای استفاده می کند .

از قرار گرفتن این تعداد باشگاه در این منطقه و انجام تحقیقات دیگر این نتیجه حاصل شد که این منطقه منطقه ای بسیار مناسب برای ایجاد یک سالن بدن سازی می باشد البته در صورتی که تجهیزات این باشگاه مناسب و مربیان در سطح حرفه ای باشند .وجود سونا در این مجموعه نیز باعث جذب بیشتر افرادی می شود که اضافه وزن دارند و همچنین خانم ها که خواهان رسیدن به تناسب اندام هستند . به دلیل متقاضیان زیاد این رشته ی ورزشی در این منطقه کسرت باشگاه ها نمی تواند مانع جذب افراد زیاد شود و تنها چیزی که این امر را محقق می سازد نحوه ی خدمات دهی به هنر جویان و سرشناس بودن مربیان و استاندارد بودن سالن و تجهیزات ورزشی می باشد.

قوانین حاکم در یک سالن پرورش اندام به چند دسته تقسیم می شوند :

۱-قوانین پوشش افراد :شاید افراد در یک سالن بدن سازی دارای لباس متحدالشکل نباشندولی لباس همه افراد باید مناسب این نوع تمرین یعنی لباسی راحت و مخصوص تحرک بالا باشد . البته شایان ذکر است که در صورتی که فردی در سالن با پوششی غیر از لباس ورزشی تمرین کند مدیریتباشگاه با برخورد قانونی بازرسان سازمان تربیت بدنی مواجه خواهد شد .

۲-قوانین زمان تمرین:هر ورزشکاردر هفته یک یا دو روز را بایدبه استراحت اختصاص دهد ومنظور از زمان تمرین تعیین روزهای انجام تمرین است ولی ساعات انجام تمرین می تواند متغیر باشد و ورزشکار می توانند هر ساعتی که جزءساعات کاری باشگاه باشد را برای تمرین انتخاب کند.

۳-قوانین زمان تمرین:در هنگام تمرین باید به ورزشکاران دیگر احترام گذاشته و در انجام حرکت های تمرین به هیچ وجه نباید مزاحم دیگران شد چون این کار حتی اگر با هدف شوخی نیز انجام شود می تواند عواقب خطرناکی را به همراه داشته باشد

ملاحظات اجتماعی:ورزش کردن در بین جوانان و همچنین خانواده های آنها امری ارزشمند تلقی می شود و همواره یکدیگر را به انجام ورزش سفارش می کنند.همچنین پزشکان برای کسب سلامتی و افزایش قدرت دفاعی بدن در برابر بیماری ها به مردم ورزش کردن را توصیه میکنند.

اگر از دیدگاه دین و اعتقادی نیز بنگریم خواهیم دید که ورزش کردن از طرف بزرگان دین نیز توصیه شده واز خانواده ها خواسته شده که شرایط ورزش کردن را برای فرزندان خود فراهم کنند.می بینیم که ورزش در بعد کلی به همه افرادو در هر سنی توصیه شده ولی جوانان که بیشترین قشر ورزشکار را تشکیل می دهند اغلب به ورزش هایی علاقه دارند که با انجام تمرینات ان رشته به تناسب اندام و فرم مناسب بدن برسند.

ورزش بدن سازی هرچند قدمت چندانی ندارد ولی با نگاهی به ورزش های قدیمی ایران همچون کشتی یا ورزش باستانی (زورخانه ای)نتیجه می گیریم ایرانیان از قدیم الایام بدین گونه ورزش ها علاقه داشته اند.این ورزش پس از ورود به ایران توانست در مدت کوتاهی در بین مردم جایگاه ویژه ای پیدا کند و افراد زیادی را به خود جذب کند.

ملاحظات سیاسی:سیاست کلی دولت در ترویج ورزش در بین مردم می باشد . ورزش بدن سازی از این لحاظ که در هر سنی و با هر موقعیتی قابل انجام می باشد می تواند در راستای تبعیت از این سیاست دولت افراد زیادی را به خود جذب کند.

هزینه های سرمایه گذاری

هزینه های جاری یا بهره برداری-درامد های مالیاتی

هزینه های سرمایه گذاری:

سرمایه ی اولیه برای راه اندازی یک باشگاه پرورش اندام مهمترین قسمت ایجاد این کسب و کار می باشد.زیرا پس از راه اندازی و افتتاح باشگاه هزینه های جاری چندانی برای ادامه ی فعالیت پرداخت نمی شود.

سرمایه گذاری اولیه به دو قسمت اصلی تقسیم می شود:

۱-هزینه های مربوط به تهیه ی مکان (سالن ) باشگاه :این امر خود به دو صورت امکان پذیر می باشد در حالت اول می توانیم سالن مورد نیاز را خریداری نموده و به مرور زمان این هزینه را از محل درامد باشگاه مستهلک نماییم.البته لازم به ذکر است که این کار تنها با داشتن سرمایه ی بالا و همچنین برنامه ریزی بلند مدت برای ادامه ی فعالیت کسب و کار منطقی و قابل انجام می باشد .

در حالت دوم می توانیم مکان باشگاه را اجاره نماییم که این کار بنا به چند دلیل که ذیلا به آن اشاره می کنیم منطقی تر به نظر می رسد :

الف)تمام اطلاعات مربوط به سود ده بودن کسب و کار تنها از طریق تخفیفات و مشاهده ی فعالیت باشگاه های دیگر به دست آمده در نتیجه ما می توانیم با اجاره ی مکان باشگاه و فعالیت در بازار این کسب و کار به طور موقتی از میزان بازدهی و همچنین مشکلات و مخاطرات انجام این کسب و کار مطلع شویم و پس از اتمام مدت قرارداد اجاره وی همچنین کسب تجربه در این کار می توانیم نسبت به خرید یک سالن اقدام نماییم .

ب)هر چند که ما با انجام تحقیقات کامل و اطلاعات بالا وارد این کسب و کار شویم ولی ممکن است با فعالیت در این کار و حضور در بازار تقاضا متوجه شویم که منطقه ی قرار گیری باشگاه ظرفیتی در ان حد ندارد که بتواند سود مورد انتظار ما را بر اورد کند و یا اینکه در اثر مهاجرت این منطقه ظرفیت های قبلی خود را از دست بدهد.ممکن است در حین حضوردر بازار این کسب و کار با منطقه ی دیگری آشنا شویم.علاوه بر اینکه تقاضای بیشتری برای خدمات ارائه شده از طرف ما داشته باشد در نتیجه ما به دلیل رسیدن به سود بیشتر تصمیم به تغییر مکان باشگاه بگیریم.

با این مفروضات در وضعیتی که مکان باشگاه را اجاره کرده باشیم راحت تر می توانیم آن را تغییر دهیم در مقایسه با این وضعیت که ملک را خریداری کرده باشیم .

ج)در صورتی که مکان باشگاه را خریداری نماییم ممکن است برای خرید تجهیزات باشگاه با کمبود سرمایه مواجه شویم و مجبور باشیم در هنگام خرید تجهیزاتی را خریداری تماییم که قیمت پایین تری داشته باشد و مطمئنا کیفیت این تجهیزات نیز به تبع قیمت آنها پایین خواهد بود .این قضئیه در میزان جذب افراد در اینده تا ثیر گذار خواهد بود ولی اجاره ای بودن محل تاثیری به این امر ندارد .قیمت خرید یک سالن در منطقه ای که برای باشگاه در نظر گرفته ایم با متراژبین۲۰۰تا ۲۵۰متر حدود ۷۰۰۰۰۰۰۰۰ریال می باشد ملی بنا به دلایل فوق تصمیم بر آن شده است که اجاره ای بودن مکان باشگاه مبنای بر آورد هزینه های سرمایه ای قرار گیرد .برای اجاره ی سالنی با متراژ۲۰۰تا ۲۵۰متر نیاز به ۵۰۰۰۰۰۰۰ریال پول پیش و حدود ۲۰۰۰۰۰۰ریال اجاره ماهانه می باشد.

۲)خرید تجهیزات

در این کسب و کار هما نند کارهای دیگر خرید تجهیزات نیاز به تخصص و تجربه می باشد زیرا در هنگام خرید وسایل بتوانیم با تست کردن آنها از استاندارد بئدن وسایل و همچنین نداشتن نقص اطمینان حاصل کنیم .برای خرید تجهیزات ترجیح داده شده که از شرکت های مختلف خرید انجام شود چون بتوانیم استاندارد هر دستگاه را بدون توجه به اعتبار نام کارخانه ی تولید کننده ی آن بسنجیم.

تجهیزات خریداری شده به ترتیب زیر می باشد که علاوه بر قیمت آنها درباره ی نحوه ی کار با آن وسیله توضیح مختصری می دهیم .

قیمت /تومان

۱-دستگاه جلو پا ماشین قیمت ۵۰۰۰۰۰

برای انجام این حرکت باید بر روی دستگاه جلو پا نشسته و پاها را روی دستگاه طوری قرار دهیم که مچ پاها در محل خود کاملا قلاب شده و از پایین به بالا حرکت را انجام دهیم در این حالت بدن باید کاملا کشیده باشد و دستهای فرد برای حفظ تعادل یک طرف دستگاه را کاملا گرفته باشد.

۲- دستگاه پشت پا سیم کش قیمت ۴۸۰۰۰۰

برای انجام این حرکت باید با شکم بر روی دستگاه خوابیده و پایین پاها را

(پشت مچ پا )به جای مورد نظر قلاب کنیم و از پایین به سمت بالا بکشیم .

۳-دستگاه هاگ پا

قیمت ۵۵۰۰۰۰

به صورت مایل بر روی دستگاه قرار می گیریم و شانه ها را زیر دسته های مورد نظر که بر روی دستگاه تعبیه شده قرار می دهیم و به اندازه ۹۰درجه پاها را از قسمت زانو خم کرده و دوباره به حالت اول بر می گردیم.

۴- دستگاه پرس پا

قیمت ۵۵۰۰۰۰

بر روی تختهء جلوی دستگاه به پشت خوابیده و با هستفاده از پا و عضلات جلو پا وزنه ها را به سمت بالا حرکت میدهیم.

۵- دستگاه ساق پا

قیمت ۲۲۰۰۰۰

در این حرکت شانه ها باید در جای مورد نظر قرار بگیرد و با فشار پنجه به سمت بالا و پایین انجام شود.

۶- مقر اسکات

قیمت ۱۴۰۰۰۰

میله ی اسکات را بر روی شانه ها قرار داده و همانند حرکت هاگ پاها پا به اندازه ی ۹۰درجه نشسته و به حالت اول بر می گردیم .

۷- هالتر اسکات قیمت ۷۰۰۰۰

۸-دستگاه کشش زیر بغل قیمت ۵۰۰۰۰۰

برای انجام این حرکت بر روی دستگاه نشسته و دستها را بر میله ی سیم کش قلاب کرده و از بالا به پایین حرکت را انجام می دهیم باید توجه داشت که در انجام این حرکت بدن نباید به سمت عقب کشیده شود.

۹- دستگاه زیر بغل قایقی قیمت ۵۲۰۰۰۰

این دستگاه نیز به خاطر اینکه همانند حرکت قایقرانان است به این دستگاه معروف شده است و به حالت نشسته روی دستگاه قرار می گیریم و میله ی دستگاه را از سمت خودمان می کشیم و همانند(تی) بار باید دست ها به زیرشکم برسد .

۱۰- دستگاه تی بار وزنه آزاد

قیمت ۱۳۰۰۰۰

این دستگاه به خاطر اینکه شبیه به Tمی باشد به این اسم معروف شده است که برای انجام ان باید به حالت خم روی دستگاه قرار یگیریم و دست ها را به جای مورد نظر قلاب کنیم و حرکت را از پایین به بالا انجام دهیم باید در نظر داشت که در هنگام کشیدن به سمت بالا دستها باید به زیر شکم برسد.

۱۱- پارالل

قیمت ۴۲۰۰۰۰

برای انجام حرکت پارالل باید دست ها را به میله هایی که در دو طرف دستگاه قرار دارد قلاب کرده و با فشار دست ها بدن را از پایین به سمت بالا جابه جا کنیم.

۱۲- شنا سوئدی

قیمت ۹۰۰۰۰

حرکت شنای معمولی میبا شد ولی با استفاده از دستگاه.

۱۳- دستگاه اچ دستگاه

قیمت ۳۰۰۰۰۰

۱۴- مسگری نشسته و ایستاده

قیمت ۶۹۰۰۰

۱۵- دستگاه فیلد کمر قیمت ۱۳۰۰۰۰

۱۶-سیم کش

قیمت ۵۰۰۰۰۰

نحوه انجام تمرین با دستگاه سیم کش(جلو بازو-پشت بازو):

برای حرکت جلو بازو باید به طور ایستاده رو به روی دستگاه مورد نظر قرار بگیریم و با دو دست میله ی جلو بازو را گرفته و از پایین به سمت بالا بکشیم باید توجه داشته باشیم که در این حالت بدن کاملا باید صاف باشد و هنگام کشیدن میله ی سیم کش به سمت بالا تا نزدیکی صورت کشیده شود.

برای حرکت پشت بازو مانند حرکت جلو بازو باید به طور کاملا صاف مقابل دستگاه قرار بگیریم اما برعکس حالت جلو بازو باید میله ی سیم کش را از بالا به پایین بکشیم.

۱۷- جلو باز و لاری ایستاده قیمت ۱۳۰۰۰۰

این میز یرای انجام حرکت جلو بازو ساخته شده است و برای انجام ان باید بر روی میز نشسته و پشت دستها را از قسمت بازوها بر روی قسمت شیبدار میز قرار داده و میله ی آن را که یک میله ی انحنا دار است گرفته با خم کردن دست ها از پایین به بالا حرکت را انجام می دهیم .

۱۸- هالتر کج جلو بازو قیمت ۳۷۰۰۰

حرکت جلو بازو میباشد با استفاده از دستگاه اختصاصی.

۱۹- میز پرس تخت قیمت ۱۵۰۰۰۰

به پشت بر روی تخته دراز می کشیم و میله ی پرس را گرفته حرکت را با خم کردن دست ها از قسمت آرنج از بالا به پایین انجام می دهیم که اگر این حرکت را بر روی میز شیب دار به سمت بالا انجام دهیم پرس بالا سینه محسوب می شود.

۲۰- میز پرس بالا سینه

قیمت ۱۵۰۰۰۰

همان حرکت پرس سینه ولی بر روی میزی با شیب به سمت بالا.

۲۱- میز پرس زیر سینه قیمت ۱۵۰۰۰

همان حرکت پرس سینه ولی بر روی میزی با شیب به سمت پایین.

۲۲- تخته سر شانه قیمت ۸۰۰۰۰

منابع :

تحقیقات

با کمک مربی باشگاه پرورش اندام

مجلات روزنامه و های بد ن سازی

بخش فروش شرکتهای مبارز و المپیا

ایجاد و راه اندازی باشگاه پرورش اندام

طرح توجیهی در مورد ایجاد و راه اندازی یک باشگاه


دانلود کامل کارآفرینی ایجاد و راه اندازی یک باشگاه پرورش اندام



پروژه کار آفرینی دستگاههای بسته بندی شیرینگ

این فایل دارای فرمت word می باشد.


موضوع:

 پروژه کار آفرینی دستگاههای بسته بندی شیرینگ


فهرست مطالب:

مقدمه

فصل اوّل

شرکت ماشین های بسته بندی اصفهان

شرح مختصری از ماشین آلات

ماشین آلات فرایند تولید

فصل دوم

محل اجرای طرح

هزینه های سرمایه گذاری طرح

هزینه ساخت ساختمان

هزینه های کل زمین وساخت

مشخصات زمین

پلان زمین کارخانه

راهنمای پلان زمین

تسطیح ومحوطه سازی

وسائط نقلیه

سرمایه درگردش

تأسیسات

تأسیسات جانبی، عمومی و انرژی های مصرفی

تأسیسات گرمایشی

تأسیسات سرمایشی وبرودتی

سوخت مصرفی

فصل سوم

روشهای رقابت

تبلیغات

هدف تبلیغات

روشهای تبلیغات

فصل چهارم

بررسی های اقتصادی طرح

۱- شناخت محصولات تولیدی

۲- مشخصات اقتصادی محل اجرای طرح

۳- وضع بازار محصول در سالهای گذشته

۴- پیش بینی بازار محصول در آینده

۵- بررسی وضعیت بازار محلی

۶- سایر ابعاد اقتصادی طرح

نیروی انسانی مورد نیاز

سیستم ترابری

برآورد حقوق ومزایای کارکنان طرح

هزینه های مواد اولیه

هزینه های ثابت

هزینه های متغیر

مقدمه

کالای تولیدی مورد نظر دستگاه بسته بندی میباشد که کار آن بسته بندی مواد غذایی از قبیل کیک وکلوچه ونیزقطعات صنعتی مثل جک وغیره وهمچنین بسته بندی بیشترین قطعات ولوازم کوچک وبزرگ میباشد.

کارکرد این دستگاه به این صورت است که ابتدا قطعهای که باید بسته بندی شود را روی رول قرار می دهند.این قطعه به وسیله یک جک به درون پلاستیک شیرینگ هدایت می شود پس از آن به وسیله قیچی پلاستیک بریده شده به سمت تونل حرارتی هدایت می شود.در آنجا با حرارتی که به پلاستیک خورده می شود پلاستیک جمع شده ومنقبض میشودو به این صورت بسته بندی انجام می شود.

پس از آن به سمت جلو هدایت شده وپلاستیک گرم شده خنک می شود

ورودی این دستگاه بسیار ممتنوّع است چون می توان ازقطعات بسیار کوچک در طول وعرض ۱۰سانتیمتر تا قطعاتی به طول ۳تا۴ متررا بااین دستگاه بسته بندی کرد.

تأسیسات جانبی ، عمومی و انرژی های مصرفی

متناسب بانوع تولید، فرآورده های تولیدی وشرایط اقلیمی وپیش بینی محیط وبه کار گیری تأسیسات وتمهیدات جانبی در واحدهای تولیدی برای ایجادشرایط مناسب ومطلوب کاری ویا تکمیل عملیات تولید و تداوم بخشیدن به آن ضروری بوده وبررسی کمی وکیفی وبرآورد این تأسیسات بطور مستقیم ویا غیرمستقیم فرآیند تولید را متأثراز حضور خودمی نماید.

تأسیسات گرمایشی

برای تأمین گرمایش سالن تولید از بخاریهای صنعتی وبرای قسمتهای اداری از بخاری گازی استفاده می شود.

تأسیسات سرمایشی وبرودتی

برای تأمین هوایی خنک در تابستان ازکولرهای آبی استفاده می شود.

سوخت مصرفی

سوخت مورد نیاز واحد تولیدی شرکت برای مصارف گرمایشی و وسایط نقلیه وترابری میباشد که به تفکیک ذیل بررسی می گردد.

الف) سوخت مصرفی سیستم گرمایش

با برخورداری از حد متوسط سرما در۵ماه ازسال پیشبینی روزانه ۴۰تا۵۰ لیتر گازوییل برای تأمین گرمایش الزامی است.

بنابراین مجموع سوخت مصرفی در۵ ماه ۶۷۵۰ لیتر خواهد بود که میزان متوسط مصرف در سال ۵۶۲٫۵ لیتر می باشد.

ب) سوخت مصرفی وسائل نقلیه

وسائط نقلیه وترابری طرح شامل لیفت تراک، مینی بوس ، کامیون و وانت سواری می باشند که سوخت مصرفی روزانه به ترتیب ۳۰لیتر بنزین برای لیفت تراک، ۴۰لیترگازوئیل برای مینی بوس و۴۰لیتر بنزین برای پیکان ووانت می باشد. برای کامیون نیز موقع بارزدن به شهرهای دیگرگازوئیل استفاده میگرددکه در ماه در حدود۱۰۰۰ لیتر می باشد.

دستگاههای بسته بندی شیرینگ

طرح توجیهی دستگاههای بسته بندی شیرینگ


دانلود کامل پروژه کار آفرینی دستگاههای بسته بندی شیرینگ



گزارش کارآفرینی تولید اسکاج

این گزارش WORD و آماده پرینت میباشد

موضوع :

ما برای شستشوی بهتر ظروف متنوع و زیبایتان ، محصولات متنوع و مرغوبتری داریم .برای سلیقه های مختلف

و با قیمت های مناسبتر . ما می خواهیم از شستشوی ظرف هایتان لذت ببرید. محصولاتمان را خیلی راحت تهیه کنید و به دیگران هم سفارش کنید .

ماموریت

ما سلامتی شما را وظیفۀ خود می دانیم . شما می توانید بدون ترس از زخمی شدن دستان لطیفتان و ترس از تمیز نشدن ظروف زیبایتان با آرامش خاطر به شستشو بپردازید . با محصولاتمان به شما این ارمغان را می دهیم که با آرامش و آسودگی ، خیلی سریعتر و نیز تمیزتر ظرف هایتان را بشویید .

اهداف

۱ .کاهش قیمت این محصول بعنوان یکی از اقلام مصرفی روز مره درمنزل و محل کارتان و حتی ماشینتان

۲ . ایجاد نمایندگی فروش مستقیم و توزیع مناسب در سطح شهر و منطقه برای دسترسی آسان شما

۳ . افزایش تنوع محصولات بر اساس سلایق مختلف

۴ . صادرات محصولات متنوع به خارج از کشور بخصوص کشور های همسایه و نیز کشور های آسیای میانی

۵ . ایجاد اشتغال متناسب با توسعۀ کارگاه

استراتژِی ها

۱ .بازار یابی برای فروش در فروشگاه های زنجیره ای و رستوران ها و آشپز خانه ها

۲ . استقبال و پشتیبانی و سرمایه گذاری از طرح های پیشنهادی سازنده

۳ پیش بینی راهکار های مناسب تر جهت شستشو و نیز تولید دستکش های روکش دار.

۴ . تبلیغات واقعی و موثر برای بهبود روند رو به رشد تولید و فروش محصولات

برنامه ها

۱ . عقد قرارداد با رستوران ها و آشپز خانه ها و فروشگاه های زنجیره ای

۲ . مطالعات برای صادرات حداقل نیمی از محصولات تولید شده به خارج از

کشور

۳ . اقدام به تولید دو شیفت محصولات و افزایش نیروی کار

۴ . تجهیز کارگاه به دستگاه های پیشرفته تر و در صورت امکان ارتقای دستگاه های قبلی

۱٫ اطلاعات کلی طرح:

عنوان طرح :

کارگاه تولید اسکاچ و ظرفشو های دستی

مدت فعالیت اقتصادی(زمان لازم برای راه اندازی تا قبل از بهره برداری-زمان فعالیت در مشاغل ایجاد شده از طرح):

از ابتدای شروع کار،به مدت کمتر از سه ماه کارگاه آمادۀ بهره برداری می باشد و پس از آن در کمتر از ۱۸ ماه برگشت سرمایه و بعد از آن سوددهی کامل خواهد بود که با توجه به مصرفی بودن محصول ،زمان ، نامحدود است .

جمع کل هزینه ها :

به حروف : یک میلیارد (ریال) ، به عدد ۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۱ (ریال)

سهم هزینه های نیروی انسانی(بر حسب درصد):

تقریبا در حدود ۴۵% هزینه ها

تعداد همکاران در مرحلۀ اجرا و بهره برداری:

از ابتدا تا شروع تولید ۶ نفر و با شروع تولید حداقل ۱۸ نفر

ادامه گزارش بعد از خرید شما….

گزارش کارآموزی تولید اسکاج

دانلود گزارش کارآفرینی تولید اسکاج