دانلود گزارش کارآموزی کارورزی و پروژه کارآفرینی

دانلود گزارش کارآموزی کارورزی و پروژه کارآفرینی

دانلود گزارش کارآموزی کارورزی و پروژه کارآفرینی

دانلود گزارش کارآموزی کارورزی و پروژه کارآفرینی

گزارش کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات

این فایل با فرمت ورد و آماده پرینت می باشد.


موضوع:

 گزارش کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات


فهرست مطالب

شیر

۱۰

ترکیبات شیر

۱۰

عوامل موثر در ترکیبات شیر

۱۰

نژاد

۱۱

فصل

۱۱

سن

۱۱

نسبت ویت

۱۱

حالت قلیایی و اسیدی

۱۲

شیر معمولی و غیر مرضی

۱۲

استاندارد شیر

۱۳

شیر حرارت ندیده

۱۳

شیر پاستوریزه

۱۳

شیر استرلیزه

۱۳

شیر استرلیزه UHT

۱۳

روش آزمون

۱۴

تعیین مقدار چربی شیر

۱۴

تعیین اسیدیته شیر

۱۴

تعیین درصد ماده خشک

۱۵

تعیین دانسیته شیر

۱۵

جستجوی تقلبات در شیر

۱۶

پنیر

۱۷

تعیین مقدار چربی پنیر

۱۹

تعیین اسیدیته پنیر

۱۹

تعیین مقدار Phپنیر

۲۰

تعیین درصد ماده خشک

۲۰

تعیین نمک پنیر

۲۱

تعیین پروتئین پنیر

۲۲

خامه

۲۳

استاندارد خامه پاستوریزه در ایران

۲۴

تعیین مقدار اسیدیته خامه

۲۴

تعیین مقدار چربی خامه

۲۴

کره

۲۵

استاندارد کره پاستوریزه

۲۶

ویژگی های عمومی

۲۶

ویژگی های شیمیایی

۲۶

تعیین اسیدیته کره

۲۷

تعیین رطوبت کره

۲۷

تعیین مواد باقیمانده شیر

۲۸

تعیین درصد نمک کره

۲۹

تععین چربی کره

۲۹

دوغ

۲۹

تعیین مقدار چربی دوغ

۲۹

تعیین مقدار اسیدیته دوغ

۳۰

تعیین ماده خشک دوغ

۳۰

تعین میزان نکم دوغ

۳۱

ماست

۳۱

تعیین اسیدتیه

۳۱

تعیین PHماست

۳۱

تعیین درصد چربی

۳۲

تعیین ماده خشک

۳۲

شیر:

ترکیبات شیر:

شیر غذایی بسیار کامل و با ارزشی است و مخصوص چون غذای منحصر به فرد نوزاد در ماه های اول تولد تامین می نماید دارای اهمیت زیادی است. ترکیب عمده شیر از سه قسمت مختلف تشکیل شده است آب، چربی و مواد جامد غیر چرب که شامل پروتئین های شیر (کازئین، آلبومین، گلوبولین) لاکتوز، اسیدلاکتیک، اسیدسیتریک و مواد معدنی می باشد. جدول زیر ترکیب شیرهای مختلف را به طور متوسط نشان می دهد.

ترکیبات

گاو

بز

انسان

گوسفند

مادیان

آب

۷/۸۷

۰/۸۶

۲/۸۸

۳/۸۱

۸/۸۹

چربی

۶۱/۳

۶/۴

۳/۳

۹/۶

۲/۱

لاکتوز

۶۵/۴

۲/۴

۸/۶

۲/۵

۹/۶

پروتئین (۳۸/۶ N)

۲۹/۳

۴/۴

۵/۱

۶/۵

۸/۱

خاکستر

۷۵/۰

۸/۰

۲/۰

۰/۱

۳/۰

عوامل موثر در ترکیبات شیر:

ترکیب شیر دام های مختلف ثابت نبوده و عوامل متعددی سبب تغییر ترکیبات شیر می شوند. این عوامل ممکن است مربوط به حالت بیماری و یا مرضی در دام باشند و یا مربوط به نژاد، نوع تغذیه، فصل، دوره شیردهی، سن و سایر عوامل باشند ذیلاً این عوامل را به طور مختصر در گاو مورد بررسی قرار می دهیم.

نژاد:

ترکیب شیر یک نوع دام در نژادهای مختلف متغیر می باشد و این تغییر بیشتر از نظر مقدار چربی دارای اهمیت است جدول زیر این تغییر را در برخی از نژادها نشان می دهد. علاوه بر این در افراد مختلف یک نژاد هم تغییر ترکیب شیر مشاهده می شود.

آیرشا

فریزین

کرنزی

شورت هورن

درصد چربی

۶۹/۳

۴۶/۳

۴۹/۴

۵۳/۳

درصد ماده خشک بدون چربی

۸۲/۸

۶۱/۸

۰۸/۹

۷۴/۸

فصل: ترکیب شیر دامهای مختلف در فصول مختلف سال متغییر است. این تغییر بر حسب آب و هوا، نوع تغذیه و دوره شیردهی دام متفاوت است. به طور کلی در تابستان که حیوان بیشتر از علوفه سبز تغذیه می نماید مقدار شیر افزایش یافته ولی درصد چربی شیر کاهش می یابد و برعکس در زمستان مقدار چربی شیر بیشتر می شود.

سن: مقدار چربی و ماده خشک بدون چربی در دوره های شیردهی متعاقب به نسبت کاهش می یابد و این کاهش به میزان ۱/۰ درصد در دفعات دوم، سوم و چهارم شیردهی است و در دفعات بعد نسبت این کاهش بیشتر خواهد بود.

نسبت ویت: در شیر که حاوی مقدار معمولی و طبیعی ماده خشک بدون چربی (۴/۸ تا ۹ درصد) باشد نسبت لاکتوز: پروتئین: خاکستر ۱۳ : ۹ : ۲ می باشد. این نسبت به نام ویت مرسوم است و عوامل مختلف مثل افزودن و یا خارج نمودن آب تغییری در این نسبت ندارد و جهت تشخیص شیرهای غیرطبیعی و غیرمعمولی وسیله خوبی است.

حالت قلیایی و اسیدی:

شیر گاو در برابر مصرف فنل فتالئین اسیدی و در برابر معرف متیل اورانژ قلیایی است اما در برابر کاغذ لیتموس بواسطه وجود فسفاتهای موجود بی تفاوت است. pHشیر گاو معمولاً در حدود ۴/۶ و ۶/۶ است. اسیدیته شیر تازه در حدود ۱۴/۰ درصد (بر حسب اسیدلاکتیک) است. این مقدار در نگهداری بواسطه فعالیت میکروارگانیسم افزایش یافته و هرگاه اسیدیته به ۳/۰ درصد برسد طعم ترش در شیر احساس می شود و هرگاه مقدار اسیدیته به ۶/۰ درصد برسد، در حرارت معمولی شیر منعقد می شود. این حالت در شیر حرارت دیده متفاوت است چون در اثر حرارت نوع و تعداد میکروب های عادی شیر تغییر می کند.

شیر معمولی و غیر مرضی:

شیر معمولی یا مرضی شیر است که از پستان دام بیمار بدست می آید: اورام پستان گاو در وهله اول باعث آلودگی و تغییر کیفیت شیر می شود. علاوه بر روشهای متعددی که بر اساس آزمایشات میکروبیولوژیک برای تشخیص اورام پستان متداول است برخی از عوامل مربوط به تغییر ترکیبات شیر دام بیمار نیز می تواند جهت این تشخیص مفید واقع می شود. مقدار کلرور شیر سالم معمولاً از ۱۳/۰ درصد تجاوز نمی نماید. در حالیکه این مق

گزارش کارآموزی رشته شیمی

دانلود کارآموزی در آزمایشگاه شیمیایی لبنیات



دانلود کامل گزارش کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات



گزارش کارآموزی اداره ثبت اسناد و املاک مشهد


این فایل دارای فرمت word و آماده پرینت می باشد.

 گزارش کارآموزی اداره ثبت اسناد و املاک مشهد



فهرست
هفته اول. ۱
هفته دوم ۵
هفته سوم: ۹
هفته چهارم ۱۷
آگهی تغییرات شرکت سهامی خاص به شماره ثبت.. ۱۸
آگهی افزایش سرمایه در شرکتسهامی خاص به شماره ثبت.. ۱۹
آگهی افزایش سرمایه در شرکت سهامی خاص به شماره ثبت.. ۲۰
آگهی تاسیس شرکت ( سهامی خاص ) ۲۱
آگهی تاسیس موسسه. ۲۲
آگهی تاسیس شرکت تعاونی. ۲۳
آگهی تاسیس شرکت ( با مسئولیت محدود ) ۲۴

هفته اول
اداره ثبت اسناد و املاک یکی از بخش های پررفت و آمد و مهم دولتی است این مجموعه زیر نظر قوه قضائیه و دادگستری می باشد. روزانه افراد زیادی به این اداره مراجعه می کنند تا مالکیت خود را نسبت به ملک خود اعلام کنند. با توجه به این که در قرن ۲۱ زندگی می کنیم وشاهد هستیم در اکثر کشورها تمامی سیستم های اداری مکانیزه شده اند ولی متأسفانه این بخش با وجود حجم بسیار بالای کار هنوز تقریباً به شیوه دستی و کاغذی اداره می شد.
هفته اول کارورزی من در قسمت ارجاع بخش املاک اداره ثبت گذشت. در این بخش ابتدا مراحل اداری طی شده و پس از آن اطلاعات وارد سیستم می شوند. در این مجموعه ۱۴ نفر متصدی املاک داریم که هر کدام از این افراد با یک کد در نرم افزار مشخص می شوند مثلاً خانم xکد ۱ و آقای yکد ۲٫
هنگامی که ارباب رجوع به قسمت املاک اداره ثبت مراجعه می کند در ابتدا به قسمت ارجاع راهنمایی می شود که اولاً ارباب رجوع باید مدارک خود را که دال بر مالکیت وی می باشد تحویل متصدی داده این مدارک شامل سند- بنچاق مدارک محضر- تقسیم نامه صورت مجلس می باشد مسئول ارجاع پس از احراز مدارک شخص را به قسمت حسابداری ارجاع تا فیش را به مبلغ ۲۵۰۰ ریال به حساب ثبت واریز نماید سپس مدارک در پرونده جدید به همراه مدارک شخصی مثل فتوکپی شناسنامه ضمیمه شده بعداز این مرحله مسئول ارجاع دفتر املاک اداره ثبت اطلاعات پرونده را وارد سیستم می نماید.

دانلود کارآموزی در اداره ثبت اسناد

پروژه کارورزی در ثبت اسناد


دانلود کامل گزارش کارآموزی اداره ثبت اسناد و املاک مشهد



گزارش کارآموزی مهندسی شیمی


فهرست
مقدمه۳
واحد تصفیه آب ۶
واحدتصفیه آب خام ۶
کلاریفایر ۷
فیلترهای شنی ۱۰
واحد اسمز معکوس ۱۲
فیلترهای کربن اکتیو ۱۴
فیلترهای کارتریج واحد RO15
مدول های RO16
دگازورآب تصفیه RO18
واحد تصفیه کندانس ۲۰
فیلترهای کربن فعال ۲۱
مبدل های تعویض یونی ۲۲
سیستم آب آشامیدنی ۲۵
فیلترهای شنی آب آشامیدنی ۲۶
سیستم آب خنک کننده ۲۷
واحدهوا ۲۸
واحد ازت ۲۹
واحد تصفیه پساب ۳۰

مقدمه:
مجتمع پتروشیمی خراسان واقع در ۱۷kmشهرستان بجنورد ,دارای مساحت کل ۲۰۰هکتار که محوطه های صنعتی آن ۳۰هکتار, محوطه های غیر صنعتی ۸۲هکتار و فضای سبز آن ۱۱۰هکتار می باشد
این مجتمع در اردیبهشت ماه ۱۳۷۱فعالیتهای اصلی خود را شروع کرد کارهای ساختمانی در تیرماه ۱۳۷۲و عملیات نصب در تیرماه ۱۳۷۳آغاز گردبد شروع واحدهای آب و نیروگاه در بهمن ۱۳۷۴و شروع بهره برداری در خردادماه ۱۳۷۵بود
خوراک این مجتمع ۷۰۰۰۰ گاز طبیعی ۸۵۰ آب خام طراحی (۴۵۰ آب واقعی) می باشد
در این مجتمع سیستم های کنترل و ابزار دقیق از نوع پیشرفته DCSاستفاده شده است

محصولات مجتمع:
آمونیاک:۳۳۰۰۰۰تن در سال (۱۰۰۰تن در روز)
اوره:طراحی ۴۹۵۰۰۰تن در سال (۱۵۰۰تن در روز) و واقعی ۱۷۰۰تن در روز
کریستال ملامین:۲۰۰۰تن در سال (۶۰تن در روز)
ظرفیت تولید برق:۳×۸مگاوات بعلاوه یک مگاوات ژنراتور اضطراری و ۲۸مگاوات قابل استفاده از شبکه سراسری برق کشور
ظرفیت تولید بخار:۳×۷۰تن در ساعت با فشار متوسط ۴۰بار
ظرفیت تولید ازت:۶۰کیلوگرم در ساعت ازت مایع و ۲۵۰متر مکعب در ساعت به صورت گازی
ظرفیت تصفیه آب:۸۵۰متر مکعب در ساعت
ظرفیت تولید آب بدون املاح:۶۰۰متر مکعب در ساعت
ظرفیت تولید هوای فشرده:۲×۱۷۰۰متر مکعب در ساعت
ظرفیت واحد کیسه گیری:۲۱۰تن در ساعت
ظرفیت ذخیره محصول اوره:۷۰۰۰۰تن
ظرفیت ذخیره آمونیاک:۲×۱۰۰۰۰تن
ظرفیت ذخیره آب مصرفی:۵۰۰۰۰متر مکعب در ساعت
برج های خنک کننده آب:۱۷۰۰۰متر مکعب در ساعت
ظرفیت ذخیره محصول ملامین:۲۰۰۰تن

محل مجتمع:بجنوردکیلومتر ۱۷جاده مشهد
مساحت:۲۰۰هکتار
سال تاسیس:۱۳۷۱
مالکیت:شرکت ملی صنایع پتروشیمی

کاربردهای اصلی محصولات:
آمونیاک:تولید کودهای شیمیایی بع عنوان سیال مبرد در سیکل های ترکیبی
اوره:کودهای شیمیاییرزین های اوره فرم آلدئید و ملامین
ملامین:تولید رزین ها

دریافت گواهینامه تعهد به تعالی سازمان
نمودار تولید:

واحد تصفیه آب:
تاسیسات تصفیه آب برای تصفیه کامل آب خام و دستیابی به کیفیت مناسب آب برای سیستم های جبرانی (make up)خنک کننده ها و آب ورودی به بویلر و سیستم های آب آتشنشانی و آب سرویس در نظر گرفته شده است
سیستم تصفیه آب شامل ۴واحد یا سیستم می باشد که عبارتند از:
الف)واحد تصفیه آب خام
ب)واحد اسمز معکوس
ج)واحد تصفیه کندانس
د)سیستم آب آشامیدنی

الف)واحد تصفیه آب خام:
آب خام مجتمع توسط رودخانه و ۸فقره چاه که در اطراف پتروشیمی حفر شده اند,تامین می شود(در ۶ماه اول سال(بهار و تابستان) که آب رودخانه برای مصارف کشاورزی استفاده می شود آب از چاهها و در ۶ماه بعد از رودخانه تامین می شود)
مراحل تصفیه طی دو مرحله انجام می شود:
۱تصفیه فیزیکی:درکلاریفایر و فیلترهای شنی
۲تصفیه شیمیایی:در سیستم های RO,کربن اکتیوها و میکسبدها
واحد تصفیه آب خام شامل اجزای زیر است:
کلاریفایر
سمپ لجن و پمپ های انتقال لجن
واحد تزریق مواد منعقد کننده
سیستم تزریق پلیمر
فیلترهای شنی ودمنده های مربوطبه آن
سمپ آب شستشویمعکوس و پمپ های آب برگشتی
سمپ آب فیلتر شده و پمپهای مربوط به آن

کلاریفایر:
شمای طراحی کلاریفایر از سه منطقه ضروری برای شفاف سازی مناسب برخوردار است:
منطقه اختلاط سریع :در قسمت مرکزی کلاریفایر که در آن آب خام و رسوب های برگشتی و مواد شیمیایی ورودی به سرعت باهم مخلوطمی شوند
منطقه اختلاط آرام:عملاختلاط آهسته امکان تشکیل Flocرا فراهم می سازدو ذرات Flocرا در تماس نزدیک با ناخالصی های معلق قرار می دهد
منطقه ته نشینی یا شفاف سازی بیرونی:در آن جریان رو به بالای آب تا اندازه ای کاهش یافته و اجازه ته نشینی رسوب را می دهد

 پروژه کارآموزی مهندسی شیمی  

گزارش کارآموزی در مجتمع پتروشیمی خراسان



دانلود کامل گزارش کارآموزی مهندسی شیمی


گزارش کارآموزی اداره مخابرات شهرستان شیروان

این فایل با فرمت ورد و آماده پرینت می باشد


موضوع:

 گزارش کارآموزی اداره مخابرات شهرستان شیروان


فهرست:

مقدمه ۰۴

فصل اول :اشنایی با مکان کاراموزی

تاریخچه مخابرات ایران ۰۷

تاریخچه مخابرات شیروان ۰۸

نوع فعالیت اداره مخابرات شیروان ۰۹

کارها وخدماتی که اداره مخابرات انجام می دهد ۱۰

خدمات رسانی با شبکه IN 11

مکان کاراموزی ۱۲

چارت سازمانی ۱۳

فصل دوم:ارزیابی بخش های مرتبط با فعالیت کار اموزی

ا صول کار با۱۵ WORD

ایجاد جدول ۱۶ ایجاد سرصفحه و پا صفحه ۱۸ ایجاد پاورقی ۱۹

حاشیه بندی صفحات سند ۱۹ چاپ بخشی از متن ۲۰ توانایی کاربا نمودار ها در Exce21

گزارشات کاراموزی ۲۳

گزارشات روزانه ۲۳

گزارشات هفتگی ۲۷

گزارشات ماهانه ۲۹

فصل سوم :ارزیابی اموخته ها وارائه پیشنهادات

مزایا ۳۱

معایب ۳۱

نتیجه گیری ۳۲

تاریخچه مخابرات ایران

اداره مخابرات ایران به منظور تمرکز بخشیدن به امور ارتباطی و مخابراتی کشور به تصویب مجلس قانون گذاری در سال۱۳۵۰ تشکیل و با استناد به اساس نامه قانونی فعالیت خود را اغاز کرد، در سال ۱۳۷۴ با گسترش فعالیت های ارتباطی و توسعه روز افزون مخابرات در کشور و با پیروی از سیاست تمرکز زدای در اجرای ماده ۷ رکتی به نام اداره مخابرات ایران که در این قانون شرکت میباشد تشکیل میدهد

اداره مخابرات وابسته به وزارت پست و تلگراف و تلفن است و تمامی سهامداران متعلق به دولت است اداره مخابرات داری یک شخصیت حقوقی می باشد و به صورت بازرگانی ادره می شود و مهلت و زمان ان نامحدود است و عملیات خود را طبق مقررات اساسنامه و قانون تجارت اجرا می کند

نمایندگی صاحب سهام د ر مجمع عمومی سه نفر است: ۱- وزیر پست و تلگراف و تلفن ۲- وزیر دارایی ۳- یک نفر از وزرا یا مدیر عامل سازمان برنامه با انتخاب هیات وزیران

تاریخچه مخابرات شیروان

مرکز تلفن شهرستان شیروان در سال ۱۳۱۷ هجری شمسی با یک دستگاه ۱۲ شماره ای مغناطیسی و یک زوج سیم فیزیکی در ضلع جنوبی میدان انقلاب اغاز به کارکرد و با گذشت زمان تا ۵۰ شماره افزایش یافت و بعد مدتی مرکز مخابرات به خیابان جامی منتقل شد در سال ۱۳۴۷ ه شمسی تعداد شماره ها به ۲۰۰ شماره افزایش یافت و در سال ۱۳۵۸ یک دستگاه سیار ۱۰۰۰ شماره ای از بجنورد به شیروان منتقل و پس از نصب مرکز از حالت مغناطیسی به خودکار تبدیل شد ودر سال ۱۳۶۵ ساختمان مرکز از مرکزی تلفن ۵۰۰۰ شماره ای در خیابان ایت الله کاشانی افتتاح شد و به با جمع اوری دستگاه EMDو نصب سویچ دیجیتال تعداد منصوب۱۰۴۷۱شماره رسید تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی هیپچ یک از روستاهای شیروان دارای دفتر مخابراتی نبوده و فاقدارتباط بوده اند ولی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ماه ۵۷ وبا توجه به سیاستهای جمهوری اسلامی و شرکت مخابرات استان خراسان مبنی بر محدودیت زدایی و توجه به روستائیان عزیزهم اکنون بیشتر روستا های شهرستان دارای ارتباط بوده و دفتر مخابراتی دارند

نوع فعالیت اداره مخابرات شیروان :

نوع فعالیت اداره مخابرات انجام فعالیت های خدماتی است از انجایی که اداره مخابرات فعالیت خدماتی انجام می دهد در میزان تولید دخالتی ندارد و خدماتی در زمینه تلفن ثابت و همراه می باشد

تعداد پرسنل:

تعدا پرسنل اداره مخابرات شامل دو بخش :۱) پرسنل رسمی و پیمانی

۲) پرسنل خصوصی

پرسنل رسمی به دو بخش فنی ۱۷ نفر و مالی ۱۲ نفر تقسیم می شوند که در کل ۲۹ نفر می باشد

پرسنل پیمانی به طور کلی ۱۵۴ نفر می باشد که در دو بخش اداری و فنی می باشند

تعداد پرسنل باز نشسته د راداره مخارات ۱۶ نفر می باشد

مساحت اداره مخابرات ۴۲۰ متر مربع در یک ساختمان ۵ طبقه می باشد

کار ها و خدماتی که اداره مخابرات انجام می دهد:

به صورت تفضیل به شرح تقسیم بندی می گردد:

تلفن ثابت :

۱-واگذاری تلفن ۲- تغییر نام تلفن ۳- قطع شخصی ۴ – وصل تلفن

۵- واگذاری تلفن استیجاری ۶- قطع موقت ۷- تعویض شماره۸- سرویس های ویژه تلفن ثابت ۹- کشف مزاحمت ۱۰- واگذاری خط ۱۱- کابل ویژهو کابل اختصاصی ۱۲- باز

گزارش کارورزی رشته کامپیوتر

گزارش کارآموزی اداره مخابرات شهرستان شیروان



دانلود کامل گزارش کارآموزی اداره مخابرات شهرستان شیروان



گزارش کار آموزی احداث ساختمان مسکونی

این فایل دارای فرمت word و آماده پرینت می باشد.


موضوع:

 گزارش کار آموزی احداث ساختمان مسکونی


فهرست مطالب

مقدمه

فصل اول

بررسی بخشهای مرتبط بابخش کار آموزی

بررسی آموخته ها و پیشنهادات

فصل دوم

تخریب

رعایت اصول ایمنی در تخریب

فصل سوم

تجهیز کارگاه

انبار کردن سیمان

پیاده کردن نقشه

پی کنی

کرسی چینی

نحوه کرسی چینی یا ساخت پی سنگی

فصل چهارم

قالب بندی

انواع قالب از لحاظ جنس

قالب چوبی

فصل پنجم

آرماتوربندی

هدف از بکار بردن فولاد در قطعات بتنی

بستن میلگردها به همدیگر

نحوه خم کردن میلگردها

برش میلگردها

آچار خم کن یا آچار F

نحوه ساخت شناژهای افقی وعمودی

قالب بندی شناژهای افقی و عمودی

فاصله نگهدار یا لقمه

قلاب انتهای میلگرد و اندازه استاندارد آن

فصل ششم

بتن سازی

حمل بتن

نسبت های اختلاط

بتن ریزی

بتن ریزی در هوای گرم

بعضی از مسائلی که ممکن است در بتن تازه بوجود اید

مشخصات نا مطلوب بتن اب انداخته

تراکم بتن

نگه داری از بتن

هم سطح کردن کف اتاقها با شناژ افقی

دیوار چینی

قالب بندی شناژ های عمودی

نحوه پر کردن شنا ژهای عمودی

هم سطح کردن دیوار

قالب بندی سقف

حمل ونقل وانبار کردن تیرچه ها

بلوک

میلگرد های ممان منفی

میلگردهای حرارتی

کلاف عرضی

قلاب اتصال

بتون ریزی سقف

افت بتن (انقباض)

عوامل موثر در افت

راههای مقابله با افت

خزش یا وارفتگی

عوامل موثر بر خزش

راههای مقابله با خزش

خستگی در بتن

روشهای مراقبت از بتن سقف

شمشه گیری

کف سازی

سفید کاری یا کف مال گچ

کشته کشی یا نازک کاری

بررسی بخشهای مرتبط بابخش علمی کارآموزی:

اولین نیازطبیعی انسان غذا می باشد زیرا انسان بدون خوراک قادربه ادامه حیات نیست .دومین نیازانسان مسکن می باشد ومکانی که در ان زندگی میکند وفرزندانش را بزگ میکند ودر ان به زندگی ادامه می دهد.

مسکن تنها به ساختمان مسکونی ختم نمیشود بلکه شامل ساختمانهای اموزشی ودرمانی واداری نیز میباشد.به همین دلیل تمام ارگانها ونهادها نیازمبرم به ساختمان دارند.

در تاسیس یک ساختمان نیازبه همکاری مهندس عمران ومعماروتکنسین

ساختمان وحتی مهندس برق وتاسیسات نیز میباشد به همین دلیل رشته عمران مرتبط با تمام رشته هامیباشد.

برسسی آموخته ها وپیشنهادات:

اصولا کارهایی راکه برای احداث یک ساختمان صورت میگیرد بسیار گسترده میباشد وبه علت محدود بودن زمان کارآموزی نمیتوان تمام کارهای انجام شده رادید و از نزدیک لمس کرد.در این مجموعه سعی شده است تاحدودی به بیان مراحل مختلف اجراازقبیل تخریب وآماده سازی زمین وتجهیزکارگاه وساخت و اجرای بتن وقالب بندیوآرماتوربندی واجرای سقف تیرچه بلوک پرداخته شود. تخریب:

زمین احداث این منزل مسکونی یک زمین صاف وهموارشده نبود بلکه یک ساختمان فرسوده وکلنگی بود که باید تخریب میشد.

تخریب این ساختمان در دومرحله صورت گرفت که ابتدا سقف ان توسط کارگران تخریب شداما دیوارها وکف ان توسط لودرتخریب گردید وپس ازآن اقدام به خروج همه نخاله ها از محل کارگاه شد.

قبل از این مرحله اقدام به بریدن همه تیراهنهای سقف توسط هوا برش شد و همه درب وپنجره ها و تمام کابینتها وشیرآلات ولوله های آب از محل کارگاه خارج شد.

دو حلقه چاه نیزدرمحل وجود داشت که با شفته آهک وقلوه سنگ پر شد.

پیاده کردن نقشه:

پس از بازدید از محل اولین قدم در ساخت یک ساختمان پیاده کردن نقشه میباشد منظور از پیاده کردن نقشه انتقال نقشه ساختمان از روی کاغذ برروی زمین با ابعاداصلی است.بطوری که محل دقیق پی ها وستونها ودیوارها وزیرزمینهاو عرض پی ها روی زمین بخوبی مشخص باشد.

همزمان با ریشه کنی وبازدید ازمحل باید قسمتهای مختلف نقشه ساختمان مخصوصا نقشه پی کنی کاملا مورد مطالعه قرارگرفته بطوری که در هیچ قسمت نقطه ابهامی وجود نداشته باشد وبعدا اقدام به پیاده کردن نقشه بشود.

باید سعی شود حتما در موقع پیاده کردن نقشه از نقشه پی کنی استفاده شود.

در انجام پیاده کردن نقشه این ساختمان که پروژه من بود با توجه به کوچک بودن ساختمان از متر وریسمان استفاده شد.

ابتدا محل کلی ساختمان روی زمین مشخص شدو بعد با کشیدن ریسمان در یکی ازامتدادهای تعیین شده وریختن گچ یکی ازخطوط اصلی ساختمان تعیین شد .بعد از ان خط دیگر ساختمان را که عمود بر خط اول میباشد رسم شد.

در اصطلاح بنایی استفاده از این روش را ۳-۴-۵- میگویند.

درصورت قناس بودن زمین ممکن است دوخط کناری نقشه برهم عمود نباشند در این صورت یکی از خطوط میانی نقشه را که حتما بر خط اول عمود است انتخاب ورسم مینماییم.

ممکن است برای عمود کردن خطوط از گونیای بنایی استفاده شود دراین صورت دقت کار کار کمتر میشود. در موقع پیاده کردن نقشه

برای جلوگیری از جمع شدن خطاهها بهتر است اندازه ها را همیشه از یک نقطه اصلی که آن را مبداء می نامیم شروع وروی زمین منتقل می نماییم . بعد ازاتمام کار پیاده کردن نقشه باید حتما مجددا اندازه گذاری های نقشه پیاده شده را کنترل نماییم.

پی کنی :

اصولا پی کنی به دو دلیل انجام می شود .۱-دسترسی به زمین بکروبرای محافظت ازپی ساختمان .

با توجه به اینکه کلیه بار ساختمان به وسیله دیوارها یاستونها به زمین منتقل می شود در نتیجه ساختمان باید روی زمینی که قابل اعتماد بوده و قابلیت تحمل بار ساختمان داشته باشد بنا گردد. برای برای دسترسی به چنین زمینی ناچار به ایجاد پی برای ساختمان می باشیم . برای محافظت پایه ساختمان وجلوگیری از تاثیر عوامل جوی در پایه ساختمان باید پی سازی کنیم در این صورت حتما در بهترین زمینها باید حداقل پی هایی به عمق ۴۰تا۵۰ سانتیمترحفر کنیم.

طول وعرض وعمق پی ها کاملا بستگی به وزن ساختمان وقدرت تحمل خاک محل ساختمان دارد.

در ساختمانهای بزرگ قبل از شروع کاربوسیله ازمایشهای مکانیک خاک

قدرت مجاز تحملی زمین را تعیین نموده وازروی ان مهندس محاسب ابعاد پی را تعیین میکند. ولی در ساختمانهای کوچک که ازمایشات مکانیک خاک در دسترس نیست باید از مقاومت زمین در مقابل بار ساختمان مطمئن شویم.

اغلب مواقع قدرت مجازتحملی زمین برای ساختمانهای کوچک با مشاهده خاک پی ودیدن طبقات ان وطرز قرار گرفتن دانه ها به روی همدیگرو با ضربه زدن بوسیله کلنگ به محل پی قابل تشخیص است.

البته قبل از ان باید مهندس محاسب وزن ساختمان و میزان باری که ازطرف ساختمان به زمین وارد میشود اگاه باشد.

باید متذکر شد که نوع پی استفاده شده در این ساختمان پی نواری میباشد.

با توجه به تشخیص مهندس محاسب ساختمان وبررسی نوع خاک محل

حداقل عمق پی در این پروژه ۵۰ سانتیمتردر نظر گرفته واجرا شد.

البته باید در نظر داشت که اگر در این عمق به زمین بکرنرسیدیم باید عمق پی را تا زمین بکر ادامه داده ویااز روشهایی دیگراز جمله شمع کوبی ویا تسطیع اقدام به اصلاح مقاومت زمین کرد.

بعضی از مسائلی که ممکن است در بتن تازه بوجود اید:

۱- آب انداختن

۲- جدا شدن دانه ها

اب انداختن بتن از نظر یک پدیده ظاهری اینگونه تجلی می کند که پس از بتن ریزی و پرداخت سطحی بتن یک لایه نازک آب اغشته به سیمان روی سطح بتن ظاهر می شود .

این اب از قسمتهای زیرین بتن به دلیل خاصیت مویینگی به قسمتهای سطحی بالا امده ودر مسیر خود احتمالا مقداری سیمان را نیز با خود شسته و همراه میکند.

لذا در قسمتهای بالایی بتن مقداراب موجود از ابی که در طرح اختلاط در نظر گرفته شده بیشتر خواهد شد وبه عکس در قسمتهای پایینی بتن مقدار اب کمتری وجود خواهد داشت.

رعایت اصول ایمنی در تخریب:

قبل از هر چیز باید روش تخریب مشخص شود و کار برای عوامل اجرایی شرح داده شود. تخریب در معابر عمومی باید درمحوطه ای محصور با نرده های حفاظتی به ارتفاع دو متری انجام شود.

کلیه کارگران میبایست مجهزبه کلاه ایمنی باشند ودر ساعات غیر کاری به هیچ عنوان نباید اقدام به برداشتن حصار کرد.

تمامی راههای عبورومرور افراد غیر مسؤل به کارگاه باید مسدود شود.

به هیچ عنوان نباید مسیر ریزش آوار به عنوان مسیراصلی انتخاب شود ودر هنگام عملیات تخریب از اب برای ته نشین کردن غبار در محیط جلو گیری شود.

البته در اجرای اصول ایمنی درعملیات تخریب این پروژه ازحصار و نرده به علت خلوت بودن محیط استفاده نشد اما برای ایمنی و اطمینان بیشترراههای ورودی به صورت موقت مسدود شد وهمچنین از آب پاشی برای کم کردن گرد وخاک استفاده شد.

احداث ساختمان مسکونی

دانلود گزارش کارآموزی احداث ساختمان مسکونی



دانلود کامل گزارش کار آموزی احداث ساختمان مسکونی